Holidays in Pravets

Bulgaria - Pravets
Pravets
Pravets
Book Hotel

View all
Room 1
Room 2
Room 3

Enjoy The Warm, Inviting Setting Of Our Pravets Hotel

Sport, rust en natuur. Dat is wat Pravets te bieden heeft, een aangename plek op slechts 40 minuten van Sofia. Behalve een golfbaan van 18 holes, biedt Pravets tevens geweldige voorzieningen voor het spelen van voetbal, basketbal, tennis en volleybal. De omgeving, met prachtige weilanden en zachte hellingen, is ideaal om te paardrijden, wandelen of fietsen. Pravets is ook een goede uitvalsbasis om andere prachtige plekken in Bulgarije te leren kennen.

Dag 1: 

Neerstrijken in het Hotel Riu Pravets Resort en vervolgens langs de rand van het meer van Pravets wandelen is een must. Het ongelofelijke merengebied ontdekken, de berglucht inademen en u één voelen met de natuur is een geschenk waarvan al onze gasten het hele jaar door kunnen genieten. Voor gasten die een iets langere excursie willen maken, stellen we een bezoek voor aan het nabijgelegen klooster van Sint Theodorus, waar tevens tal van goed aangegeven wandelroutes lopen. Als het weer het toelaat is het ook mogelijk om een wandelroute te ondernemen door het nabijgelegen Balkangebergte, waar u prachtige wandelroutes vindt door bossen en langs kreekjes. Als u liever ontspant, is het een goed idee om de eerste dag te genieten van de golfbaan van het Hotel Riu Pravets Resort , dat zowel geschikt is voor gevorderde golfers als voor beginners die zich voor het eerst wagen aan deze sport, dat alles op een prachtige locatie. 

Dag 2:

Voor gasten die Bulgarije nog niet kennen, organiseert het Hotel Riu Pravets Resort tevens een bezoek aan de hoofdstad: Sofia. In het historische centrum van de stad kunt u elegante boulevards, versierde kerken, stadsparken, een grote stadsmarkt en het presidentieel paleis bewonderen. We kunnen ongetwijfeld een hele dag besteden aan deze interessante stad. Als we liever een ander uitstapje maken, weg van het stadstoerisme, is het mogelijk om het historische Rilaklooster en zijn prachtige binnenplaats te bezoeken. Een andere optie is om naar het schilderachtige plaatsje Koprivshtitsa af te reizen. Hier kunt u naar binnen bij het museum waar u alles te weten komt over de Bulgaarse Renaissance die plaatsvond in de 19e eeuw. Beide plekken worden omgeven door prachtige natuurgebieden.

The best of Pravets


View all
Room 1
Room 2
Room 3
Multimedia
  • See all » 
Hotels in Pravets
Map and location

Bulgaria - Pravets